Ik ben Maike Dittmar van DittmarDesigns. Na mijn studie Vormgeving & Communicatie heb ik vele jaren als communicatieadviseur gewerkt. In die tijd kwam ik ook in contact met de ‘interieurwereld’. Mijn opgedane kennis kwam goed van pas bij het renoveren van twee herenhuizen uit 1900. Daarna begon een eigen omvangrijk nieuwbouwproject. Gedurende het bouwproces realiseerde ik mij dat ik mijn kennis en jarenlange ervaring met esthetiek wil delen.

Ik heb mij daarom ook verder verdiept in het ontwerpproces en diverse opleidingen voor interieurontwerpen gevolgd. Inmiddels heb ik al veel mensen kunnen verrassen en begeleiden bij het maken van doordachte keuzes.

Natuur als inspirator
Graag bezoek ik beurzen en musea in binnen- en buitenland om mij te inspireren en verwerk dit in mijn ontwerpen. Maar de natuur is voor mij ook een belangrijk bron van inspiratie, ik werk dan ook het liefst met natuurlijke materialen zoals linnen, katoen, zijde, hout of natuursteen. Het pure karakter van deze materialen geeft een interieur een kwalitatief hoogwaardige uitstraling.

Ideale leefomgeving
Heel graag denk ik mee bij het vormgeven van jouw ideale leefomgeving. Ik vind het prettig om al vroeg bij het proces betrokken te zijn, zodat originele ideeën en specifieke wensen ook goed in het bouwproces kunnen worden meegenomen.

Graag maak ik een afspraak om jullie woonwensen samen door te spreken!