Ik ben Maike Dittmar van DittmarDesigns. Na mijn studie Vormgeving & Communicatie heb ik vele jaren als communicatieadviseur gewerkt. In die tijd kwam ik ook in contact met de ‘interieurwereld’. Altijd al had ik interesse voor de ontwikkelingen in deze branche. Mijn opgedane kennis kwam goed van pas bij het renoveren van twee herenhuizen uit 1900. Daarna begon een eigen omvangrijk nieuwbouwproject. Een unieke kans om nu wensen, eisen en voorstellingen zo vrij vorm te geven. Door details voor zowel het huis, kantoor als tuin en te ontwerpen deed ik veel kennis op.

Interieur ontwerpen
Gedurende het bouwproces realiseerde ik mij dat ik mijn kennis en jarenlange ervaring met esthetiek wil delen. Ik heb mij daarom ook verder verdiept in het ontwerpproces en een opleiding voor interieurontwerpen gevolgd.

Natuur als inspirator
De natuur is voor mij een bron van inspiratie en ik werk dan ook het liefst met natuurlijke materialen zoals linnen, katoen, zijde, hout of natuursteen. Het pure karakter van deze materialen geeft een interieur een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Heel graag denk ik mee bij het vormgeven van jouw ideale leefomgeving. Ik vind het prettig om al vroeg bij het proces betrokken te zijn, zodat originele ideeën en specifieke wensen ook goed in het bouwproces kunnen worden meegenomen. Graag maak ik een afspraak om jullie woonwensen samen door te spreken!   

Kennismaken

Ik vertel graag meer over mezelf en mijn werkwijze.