Gaat het om een woon- of om een zakelijke ruimte?
Ik inventariseer de wensen en verwachtingen. De functie van de ruimte, jouw wensen en de ideeën van DittmarDesigns voegen wij samen in een ‘programma van eisen’ waardoor het ontwerp ontstaat waar je enthousiast van wordt.

Met mijn interieuradvies help ik je jouw stijl te ontdekken of duidelijk te krijgen wat je met je bedrijf wilt uitstralen. Vervolgens kan ik je begeleiden met het consequent doorvoeren én het daadwerkelijk realiseren.

“Ik werk graag met hoogwaardige materialen en meubels die tijdloos of iconisch zijn.”

Het is mijn passie om samen je interieur vorm te geven en daarbij alles wat je dierbaar is extra mooi uit te laten komen. Ik ontwerp daarvoor ook graag meubels speciaal voor jou en op maat.

Praktisch, tijdloos en rustig
Je wilt graag een stijlvol interieur, kleuren die je rustig maken, of juist energie geven en inspireren? Aan de hand van de plattegrond kijk ik naar praktische oplossingen, prettige looplijnen, mooie zichtlijnen, maar ook naar hoe rustige plekken in je huis of werkomgeving kunnen worden gecreëerd.

WENSEN

Gaat het om een woon- of om een zakelijke ruimte? Graag spreek ik daarom op locatie af om een goede indruk te krijgen van jouw manier van wonen, werken en leven. De functie van de ruimte, jouw wensen en de ideeën van DittmarDesigns voegen wij samen in een ‘programma van eisen’ waardoor het ontwerp ontstaat waar je enthousiast van wordt.


ONTWERPEN

Aan de hand van de plattegrond kijk ik naar prettige looplijnen, mooie zichtlijnen maar ook naar hoe rustige plekken in huis kunnen worden gecreëerd. Afhankelijk van je wensen ga ik aan de slag met het maken van een:

  • Plattegrond / interieurontwerp
  • Wandaanzicht
  • 3D ontwerp in Sketchup
  • Kleuradvies
  • Materialenadvies
  • Meubeladvies

REALISEREN

Geef je de inkoop liever uit handen of vind je het prettig om samen je nieuwe elementen voor je nieuwe interieur uit te zoeken?  DittmarDesigns kan ook de inkoop voor je doen bij diverse leveranciers. Daarnaast heb ik een netwerk van vakmensen om mij heen die ook (bijna) alles op maat kunnen maken.

 

 

 

Afspraak maken?

Ik spreek graag af voor een eerste vrijblijvende kennismaking